В НУВГП відбувся науковий міжкафедральний семінар за результатами виконання проекту по Басівкутському водосховищу

На виконання “Програми розчищення і впорядкування малих річок та охорони підземних вод від забруднення на 2015- 2020  роки” , затвердженої рішеннямм Рівненської міської ради від  26.02.2015 року  № 4980  реалізується захід: “”Реконструкція споруд в басейні р.Устя на проміжку від р.Горинь до смт.Квасилів з метою покращення соціально-екологічної ситуації у Рівненському районі Рівненської області та м.Рівне. 8 – черга. Басівкутське водосховище. Проведення заходів щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану від ПК 0+00 до ПК 35+56 в місті Рівному (будівництво)””.

21 лютого 2020 року в Національному університеті водного господарства та природокористування під головуванням ректора НУВГП, професора В.Мошинського відбувся науковий міжкафедральний семінар, де були презентовані результати інженерно-технічних напрацювань, спрямованих на відновлення Басівкутського водосховища.

Деталі за посиланням: https://nuwm.edu.ua/nni-az/news/naukovij-mizhkafedraljnij-seminar-za-rezuljtatami-vikonannja-proektu-po-basivkutsjkomu-vodoskhovishhu