До уваги суб’єктів господарювання!

Асоціація платників податків України запрошує підприємців міста Рівного долучитися до  участі у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019».

Основною метою Рейтингу є відзначення кращих здобутків сумлінних платників податків, поширення інформації про учасників та переможців Рейтингу, популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу та створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом.

Для участі у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків» необхідно подати заявку до Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків» в Рівненській області за адресою rivneappu@ukr.net.

За результатами розгляду поданих заявок регіональною Рейтинговою комісією будуть визначені переможці Першого (регіонального) туру Рейтингу та номінанти для участі у Другому турі.

Прийом заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків» триватиме до 25 серпня 2020 року.

Ознайомитися з «Положенням про Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків»», умовами участі у Рейтингу, номінаціями та категоріями Рейтингу, критеріями оцінювання номінантів, а також отримати бланк заявки на участь у Рейтингу  можливо на сайті «Сумлінні платники податків»  https://appu.org.ua/  в розділі Рейтинг: https://appu.org.ua/rating .