До уваги суб’єктів малого і середнього бізнесу!

Кваліфіковані експерти та тренери  розбиратимуть поширені помилки з метою уникнення штрафів та нададуть роз’яснення з питань: оподаткування доходів на загальній та спрощеній системі оподаткування. Актуальні питання та роз’яснення з ПДВ і щодо реєстрації податкових накладних. Порядок та  перспективи використання РРО. Основні нюанси звітування за ІІІ квартал. Оподаткування доходів найманих працівників, надання податкових пільг, нарахування ЄСВ.

Навчання проводиться в рамках реалізації Комунікаційної податкової платформи територіальним відділенням Асоціації платників податків України спільно з   Головним управлінням ДПС у Рівненській області. Участь в заході – безкоштовна.  Враховуючи карантинні обмеження щодо кількості учасників – попередня реєстрація обов’язкова. Заявку для участі надсилати до 22 вересня на електронну адресу: rivneappu@ukr.net. У листі зазначати: прізвище, ім’я, по батькові учасника, контактний номер телефону, організацію, яку представляєте, проблемні питання (за наявності), на які хотіли б отримати відповідь.

Місце та час проведення семінару-тренінгу: м. Рівне, вул. Лермонтова, 6, «Майстерня міста». Початок – о 10.00 год. Реєстрація учасників – з 9.30  

Телефони для довідок: 0362-46-01-54; (067)240-75-49; 097-579-13-64.