Сталий розвиток муніципалітетів за стандартами ISO: у Дрогобичі стартував кількаденний семінар від ОБСЄ для представників ОМС

Цими днями у Дрогобичі стартував кількаденний семінар «Практичний аналіз показників сталого розвитку муніципалітетів на основі стандартів ISO», в якому приймають участь представники Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради.

Організаторами заходу виступили офіс ОБСЄ та КУ «Інститут міста Дрогобича». Географія учасників, яких близько двадцяти, покриває всю Україну.

Під час відкриття семінару, учасників дійства привітали міський голова Дрогобича Тарас Кучма, заступник голови Львівської ОДА Олександр Кулепін, представник офісу ОБСЄ Андрій Мунтян. Модератом заходу виступив керівник КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка.

В межах семінару учасників ознайомлять з системою показників та індикаторів за міжнародними стандартами, цілями та показниками сталого розвитку, економічним та бюджетним плануванням за індикаторами ISO. Розкажуть про організацію єдиної системи публічних послуг на основі «Дія Центр». Ознайомлять з процедурою формування стратегії розвитку громади, економічних та інвестиційних профайлів, баз даних. Ділитимуться досвідом роботи ОМС в умовах війни та практики комунікації з громадою.

Підбиття підсумків та завершення семінару планується в кінці цього тижня. Кожному учаснику буде вручено сертифікати від ЦРІ та ОБСЄ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *