До уваги роботодавців та найманих працівників!

Наказом Держпраці України від 05.12.2022 № 234 Управління Держпраці у Рівненській області припинило здійснення повноважень та виконання функцій з реалізації державної політики у відповідних сферах з 06 грудня 2022 року.

З метою запобігання порушень суб’єктів господарювання законодавства про працю та, як наслідок, можливого зростання соціальної напруги, новоутворене Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу, як з роботодавцями, так і з найманими працівниками.

Отримати консультацію з питань застосування законодавства про працю, а саме: оформлення трудових відносин (примусова праця), робочий час, час відпочинку, оплата праці, гарантії, компенсації, а також з інших питань трудового законодавства можна за допомогою сервісу «Інтерактивний інспектор».

Експрес-консультації можна отримати безпосередньо в Управлінні інспекційної діяльності у Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. Казимира Любомирського, 7, телефон: (0362) 63-45-24, (0362) 63-10-33

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *