Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Акціонерне товариство «Державний ощадний банк України» філія – Рівненське обласне управління АТ «Ощадбанк» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами виробничого підрозділу (Рівненське ТВБВ№10017 – м. Рівне, вул. С. Петлюри, 16).

Основною діяльністю товариства є надання банківських послуг, поштових безготівкових розрахунків та послуг поштово-заощаджувальних кас.

Рівненське ТВБВ № 10017 – м. Рівне, вул. С. Петлюри, 16: на виробничому підрозділі у випадку аварійного відключення зовнішнього джерела електропостачання встановлені дизель-генератор Kentawr КДГ-505ЕК та бензогенератор Metabo, потужністю 5,5 кВт та 2,2 кВт відповідно.

В процесі виробничої діяльності виробничого підрозділу в атмосферне повітря викидаються такі види та обсяги забруднюючих речовин:

  • оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту) – 0,039 т / рік;
  • оксид вуглецю – 0,155 т / рік; діоксид сірки – 0,014 т / рік;
  • речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – 0,007 т / рік;
  • аміак – 0,000003 т / рік;
  • вуглеводні насичені – 0,026 т/ рік.

За величинами викидів забруднюючих речовин виробничий підрозділ АТ «Державний ощадний банк України» філія – Рівненське обласне управління АТ «Ощадбанк» не підлягає взяттю на державний облік. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не вносять суттєвого внеску в рівень забруднення атмосферного повітря. Запропоновані дозволені обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищують нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: 33028, Рівненська область, м. Рівне, вул. С. Петлюри, 16, тел. (067) 362-62-93.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян можуть надсилатися на протязі 30 днів з моменту публікації до Рівненської ОДА (майдан Просвіти, 1, м. Рівне, Рівненська область, 33028).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *