До уваги учасників бойових дій, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств!

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створення та розбудові сімейних фермерських господарств.

Опитування проводиться з метою подальшого надання ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації. Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни», з яким можна детально ознайомитись за посиланням https://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-ta-veteranok .

Анкета для заповнення знаходиться за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQViRzz034focNEbTbEuJRf1Q5lb6uK-Bx3YeIZp-s5npC5A/viewform?fbclid=IwAR0GloBpUyKnuEidSUukPrWX7AWtxhP\

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *