Популярне резюме для ознайомлення громадськості щодо отримання дозволу на викиди ПМП НВФ “Продекологія”

ПМП НВФ “Продекологія” повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (котельня, що знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Млинівська, 32).

Для потреб теплопостачання адміністративно-виробничого корпусу встановлено твердопаливний котел Redlinemax, потужністю 50 кВт. Котельня розрахована на роботу в опалювальний сезон. В якості палива використовується деревні пелети.

В результаті спалювання твердого палива в атмосферне повітря викидаються такі види та обсяги забруднюючих речовин:

  • оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту) – 0,0562 т/рік;
  • оксид вуглецю – 0,0708 т/рік;
  • діоксид сірки – 0,0065 т/рік;
  • речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – 0,0167 т/рік.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не роблять значного внеску в рівень забруднення атмосферного повітря. Запропоновані дозволені обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищують величин гранично допустимих викидів відповідно до законодавства. За величинами викидів забруднюючих речовин ПМП НВФ “Продекологія” (котельня) не підлягає взяттю на державний облік.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: Рівненська обл., м. Рівне, вул. Млинівська, 32, тел. (0362) 64-05-15.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян можуть надсилатися на протязі 30 днів з моменту публікації до Рівненської ОДА (майдан Просвіти, 1, м. Рівне, Рівненська область, 33028).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *