Популярне резюме для ознайомлення громадськості щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами Кооперативного підприємства «Рівненське гуртово-роздрібне об’єднання» Рівненської обласної спілки споживчих товариств

Кооперативне підприємство «Рівненське гуртово-роздрібне об’єднання» Рівненської обласної спілки споживчих товариств повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (код ЄДРПОУ 30318321, юридична адреса: м. Рівне, вул. Млинівська, 20В; фактичне місцезнаходження топкової кооперативного підприємства «Рівненське гуртово-роздрібне об’єднання» Рівненської обласної спілки споживчих  товариств – м. Рівне, вул. Млинівська, 20В).

Джерелом викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря на підприємстві є труба топкової, де встановлено газовий котел «Рівнетерм-80». В процесі виробництва в атмосферне повітря викидаються такі види та обсяги найбільш поширених забруднюючих речовин:

– діоксид азоту – 0,024 т/рік;

– оксид вуглецю – 0,004 т/рік.

За величинами викидів забруднюючих речовин топкова кооперативного підприємства «Рівненське гуртово-роздрібне об’єднання» Рівненської обласної спілки споживчих  товариств не підлягає взяттю на державний облік. Об’єкт не підлягає оцінці впливу на довкілля. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не роблять суттєвого внеску в рівень забруднення атмосферного повітря.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: м. Рівне, вул. Млинівська, 20В.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян можуть надсилатися протягом 30 днів з моменту публікації до Рівненської ОДА (м. Рівне, майдан Просвіти, 1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *