Популярне резюме для ознайомлення громадськості щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ОСББ «Ідилія»

Обʼєднання співвласників багатоквартирного будинку № 92 на вулиці Київській в м. Рівне «Ідилія» (скорочено ОСББ «Ідилія») повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами топкової (код ЄДРПОУ: 37830014, юридична адреса: 33027, Рівненська обл., м. Рівне, вул. Київська, 92; фактичне місцезнаходження топкової: 33027, Рівненська обл., м. Рівне, вул. Київська, 92).

Джерелом викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря на підприємстві є труби топкової. В процесі виробництва в атмосферне повітря викидаються такі види та обсяги найбільш поширених забруднюючих речовин:

діоксид азоту – 0,0672 т / рік;

оксид вуглецю – 0,072 т / рік.

За величинами викидів забруднюючих речовин топкова ОСББ «Ідилія» не підлягає взяттю на державний облік та не підлягає дії закону України «Про оцінку впливу на довкілля». Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не роблять суттєвого внеску в рівень забруднення атмосферного повітря.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: 33027, Рівненська обл., м. Рівне, вул. Київська, 92, тел. (067) 934-90-43.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян можуть надсилатися протягом 30 днів з моменту публікації до приймальної Рівненської ОДА (м. Рівне, майдан Просвіти, 1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *