До уваги громадськості! Не будьте байдужими – долучіться до обговорення звіту з ОВД «Волинь-Цемент» філії ПрАТ «Дікергофф Цемент Україна»!

Просимо усіх небайдужих мешканців Рівненської міської територіальної громади взяти участь у громадському обговоренні Звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Розширення видів альтернативного палива на обертовій печі № 6 «Волинь-Цемент» філії ПрАТ «Дікергофф Цемент Україна» за адресою: м. Здолбунів, вул. Шевченка, 1.

Зауваження та пропозиції приймає уповноважений центральний орган – Miністерство захисту довкілля та природних pecypciв України до 13 квітня 2023 року (протягом 25 робочих днів з моменту його публікації).

Адреса: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35; ovd@mepr.gov.ua; телефони: (044) 206-31-40; (044) 206-31-50.

Контактна особа: заступник директора департаменту-начальник відділу оцінки впливу на довкілля Департаменту екологічної оцінки, контролю та екологічних фінансів – Грицак Олена Анатоліївна.

Інформація з Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля знаходиться:

https://eia.menr.gov.ua/uk/case/id-10029

З оголошенням про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля можна ознайомитися:

https://zdgromada.gov.ua/news/ogoloshennia/ogoloshennya-pro-pochatok-gromadskogo-obgovorennya-zvitu-z-oczinky-vplyvu-na-dovkillya/

Зі Звітом з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Розширення видів альтернативного палива на обертовій печі № 6 «Волинь-Цемент» філії ПрАт «Дікергофф Цемент Україна» за адресою: м. Здолбунів, вул. Шевченка, 1 можна ознайомитися:

https://drive.google.com/file/d/11k6tWjPpDHhqdYJYXP_Qg3EDMdzG06jn/view

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *