!!!Увага!!! Прийом документів для участі у #Підтримуй Рівненське продовжено до 1 травня 2023 року!

Для стимулювання розвитку місцевого виробництва, популяризації локальних торгових марок, в рамках виконання заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва у місті функціонує громадський майданчик #Підтримуй Рівненське, який розміщений в приміщенні торгівельного-розважального центру «Happy.Mall». В рамках відповідного простору місцеві товаровиробники мають можливість ознайомити мешканців і гостей міста з власною продукцією та розширити свої ринки збуту.

Виставкові площі надаються місцевим виробникам на конкурсній основі з подальшим відшкодуванням з місцевого бюджету витрат, понесених ними за оренду виставкової площі.

Долучитися до простору можуть виробники, що здійснюють господарську діяльність на території громади та сплачують податки до її бюджету, не мають заборгованості з виплати податків і зборів перед бюджетами усіх рівнів та мають сформовану маркетингову стратегію.

Запрошуємо усіх зацікавлених місцевих виробників прийняти участь у конкурсному відборі та надати до 1 травня 2023 року Департаменту економічного розвитку пакет документів передбачений Порядком (https://economy.rv.ua/pidtrymuj-rivnenske/ ).

Для отримання детальної інформації звертайтесь за тел. 62 02 31

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *